Op 22 december 2018 was het eindelijk zover: onze eerste grote fundraiser met de nieuwe Leo-ploeg. Na een jaar grondige voorbereiding beloofde het een intense dag te worden, gevuld met feeërieke muziek van het meisjeskoor Scala.

Toen eind oktober onze zaal helemaal uitverkocht bleek, gingen we op vraag van de Kolacny-broers de uitdaging aan om in de namiddag een extra concert te organiseren. Een schot in de roos, met 1000 concertgangers in Tienen als resultaat.

Om onze fundraiser nog net dat tikje meer te bieden, voorzagen we ’s avonds een VIP-arrangement waarop we menig lid van onze peterclub Lions Club Tienen mochten verwelkomen alsook onze Leo districtsadvisor Karin Lambrecht. We gingen voor niet minder dan een echte wauw-ervaring dankzij de sterrenkookkunsten van restaurant Taste in Leuven en een heuse backstage-tour verzorgd door de broers Kolacny.

De reacties waren stuk voor stuk lovend en ook zelf waren we bijzonder tevreden over het eindresultaat. 22 december 2018 staat in ons geheugen gegrift als een echte Leadership, Experience en Opportunity-dag. Als kers op de taart zamelden we met dit evenement een mooie 10 000 euro in om onze maandelijkse activiteiten met de kinderen van Huize Levenslust vzw te blijven ondersteunen.

En wie waren die andere 12 enthousiastelingen? Dat was ons voldaan Leo-team uit Tienen natuurlijk.

 

Lise-Marie Kinnaer

 

Origineel gepubliceerd op de website van Leo Clubs Belgium: Originele artikel